Telewizja ma dużą siłę przebicia

Bycie dobrym restauratorem jest niezwykle ciężkim zadaniem, potrzeba naprawdę bardzo wiele czynników, aby odnieść sukces w tej branży, czasami nie wystarcza nawet dobre jedzenie i smaczne potrawy, należy mieć odpowiednie podejście do ludzi czyli klientów, gdyż to tylko i wyłącznie od nich zależy czy odniesie się sukces. Telewizja ma dzisiaj olbrzymią siłę, która może odmienić niewątpliwie nasze życie. Jednym z dowodów tej teorii jest program „Kuchenne rewolucje” prowadzony chyba przez najwybitniejszą polską restauratorkę Magdę Gessler, odwiedza ona restauracje i zmienia je w kury znoszące złote jaja. Program gości na antenie telewizyjnej już od kilku lat i przez ten okres odniósł bardzo duży sukces jego oglądalność jest bardzo wysoka, widać że nie nudzi on się telewidzom, gdyż powstają kolejne sezony tego programu. Magda Gessler w ciągu czterech dni odmienia restauracje, zmienia ich wygląd  a przede wszystkim zmienia podejście właścicieli, którzy widząc błędy jakie popełniają starają się stosować do wskazówek wyśmienitej restauratorki i przez ten krótki okres uczą się jak ma funkcjonować restauracja na wysokim poziomie, do której chętnie będą przybywać goście a co za tym idzie obroty ich biznesu się zwiększą.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.